ADA IDEA? INGIN BERKONGSI? KLIK SINI

Tips diet dalam pemakanan Tips diet dalam pemakanan

Makan sayur dan buahan2 serta elakkan garam secukup rasa dalam pemakanan korang, hee. Diet dalam ...

Baca lagi »

Rezeki blog hari jumaat Rezeki blog hari jumaat

Nak menunjuk nunjuk ? Dak aihh. Tak mampu aku nak menunjuk2 dengan nilai yang kecil ni tapi aku m...

Baca lagi »

Nasi bungkus menambat selera ! Nasi bungkus menambat selera !

Selera masing2 kannn. Heee. Tapi tu laa kalo hidup kat kampung, nasi bungkus lebih best makan unt...

Baca lagi »

Domain .MY percuma terus dari MYNIC Domain .MY percuma terus dari MYNIC

Masih ade lagi domain percuma yang hari tu aku pernah ajak korang sume dalam satu entri mana enta...

Baca lagi »

Sedih tengok artis kita .. Sedih tengok artis kita ..

Malas nak cakap lebih2, kang kata bodoh, melalut pulak artis tua tu sedangkan yang bab aurat pun ...

Baca lagi »

Bagi mereka yang berminat .. Bagi mereka yang berminat ..

Haaa. Ada review berbayar nih. Sapa mau duit, boleh inform diorang. Yang penting korang berminat ...

Baca lagi »

Mercun itu bahaya ! Mercun itu bahaya !

Tahun akhir aku melayan mercun cam orang tak tahu bahaya adalah 2012. Tahun lepas iaitu 2...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #62 Wordless Wednesday #62

Baca lagi »

Selamat hari lahir ibu ku ! Selamat hari lahir ibu ku !

Tanggal 15hb April ada tarikh hari lahir mak aku, heee. Adik pompuan aku 13hb April, lupa lak nak...

Baca lagi »

"Oh, mesti blogger baru ni" "Oh, mesti blogger baru ni"

Aku pun baru gak, hahaha. Tapi budak ni lagi baru berbanding aku. Dia ping satu artikel yang taju...

Baca lagi »

Cara urus kewangan dengan bijak Cara urus kewangan dengan bijak

RM2500 tak cukup bagi pemegang ijazah yang baru bekerja. Perghh ! Terkejut kambing masa aku bac...

Baca lagi »

Perlu lebih berhati hati bila menulis ! Perlu lebih berhati hati bila menulis !

Berkenaan dngan post facebook aku baru2 ni yang mana aku taruk entri dulu berkenaan majlis akad n...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top