Percubaan buat video walaupun ..
Percubaan buat video walaupun ..

Post by Pa Ly . Kualiti video tu agak tak memuaskan bila aku dah up dalam facebook melainkan korang tengok dalam HD, sedikit beza...

Baca lagi »

Akibat buat kerja tertangguh !
Akibat buat kerja tertangguh !

Fuhh . ! Kemain lagi aku terkejar kejar buat video petang tadi, huhu. Nasib laa gambar untuk intr...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #79
Wordless Wednesday #79

Baca lagi »

Alhamdulillah, dapat jugak aku beli
Alhamdulillah, dapat jugak aku beli

Hari ini dalam sejarah, hehehe. Aku dah tempah kamera khusus untuk aku buat video, dah beli headp...

Baca lagi »

Kawan yang biadab pada bapanya
Kawan yang biadab pada bapanya

Masa dok kat kedai tadi, mak aku duk bercakap dengan kawannya pasal seorang anak tu jadi anak angkat oleh orang kaya. Terus aku teringat pas...

Baca lagi »

Jangan ketagih dalam melayan game !
Jangan ketagih dalam melayan game !

Boleh rosak habis woo. Aku pasti game clash of clan menjadi kegilaan dalam masyarakat kite. Tu pu...

Baca lagi »

Antara yang aku pandai buat
Antara yang aku pandai buat

Pada mata kasa aku, memang ni antara yang aku reti buat, nampak cam makanan gambar tu menarik dan...

Baca lagi »

Kalau dah orang minta, bagi laa
Kalau dah orang minta, bagi laa

Ada sorang pakcik ni, dia ajak mak aku untuk ke kenduri kahwin mak dia iaitu hari ni dan mak aku mintak surat jemputan sebab nak tengok peta...

Baca lagi »

Ok tak aku punya video ?
Ok tak aku punya video ?

Post by Pa Ly . Hehehe. Time dok rakam tak lama sangat, video pun dalam setengah minit je tapi tang edit, fuhh, leh tahan lama ju...

Baca lagi »

Dah makin seronok dah ni !
Dah makin seronok dah ni !

Tak sabar aku nak beli kamera baru, hehehe. Aku memang dari dulu lagi minat buat video, cuma tak ...

Baca lagi »

Bukan main lagi bersiap woo !
Bukan main lagi bersiap woo !

Pada suatu hari, waktu petang yang hening lagi damai, aku pegi ke kedai mak untuk makan. Sambil teman mak. Hmm. Apa yang aku makan, ak...

Baca lagi »

Kempen pegang anjing ?
Kempen pegang anjing ?

Pegang rimau lagi bes, haha. Yang penting rimau tu jinak, kalau yang jenis nak terkam orang, mema...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
 
 
Top