Dah kerja dia sebagai promoter
Dah kerja dia sebagai promoter

Fuhh. Semalam, mak aku ajak pegi keluar untuk cari mesin basuh baju, sponsor oleh adik aku, hehe. Pada awalnya, nak pergi lepas asar tapi de...

Baca lagi »

Tahu tak apa itu metadata facebook ?
Tahu tak apa itu metadata facebook ?

Aku dah pasang metadata dalam blog aku ni, lama dah. Ada jugak kepentingan bagi blogger2 yang pen...

Baca lagi »

Mau je aku angkat satu ..
Mau je aku angkat satu ..

Grill pan tu haa. Fuhh. Lama dah aku duk intai nih. Hari tu memang dah hajat aku nak beli satu ta...

Baca lagi »

Langganlah takaful untuk masa depan ..
Langganlah takaful untuk masa depan ..

Aku bukanlah nak promote pasal takaful nih, aku sendiri bukan agen tapi kena ingat, jangan pandan...

Baca lagi »

Gagal .. !
Gagal .. !

Takpa, aku akan terus mencuba, heee. Gagal nak masuk dalam pusingan seterusnya dalam pertandingan...

Baca lagi »

" Sebelum baca, harus like .. "
" Sebelum baca, harus like .. "

Hotak koo .. Hahaha. Fuhh. Banyak jugak web2 melayu buat cenggini, tak tahu lah apa yang dapat bu...

Baca lagi »

Wokyoh, samad dan said
Wokyoh, samad dan said

Boleh tahan jugak melayan citer ni haa. Bes wooo ! Jom !

Baca lagi »

Ini aku punya video !
Ini aku punya video !

Yeshh ! Akhirnya, video aku dah keluar dalam submission celcomescape tu haa. Cuma, satu benda aje...

Baca lagi »

Lewat laa tidur malam ni gamaknya ..
Lewat laa tidur malam ni gamaknya ..

Letih tu memang toksah cakap, memang letih. Aku pasti korang jugak letih, mau je pergi lena atas ...

Baca lagi »

Cara orang kita bekerja ..
Cara orang kita bekerja ..

Usaha ciput, cepat putus asa dan nak hasil yang banyak. Fuhh. Aku pun mau gituuu. Bukan hang sora...

Baca lagi »

" Luahan cinta kepada Malaysia "
" Luahan cinta kepada Malaysia "

Tu tajuk untuk video aku sempena pertandingan video contest yang mana video tu simple2 je. Semala...

Baca lagi »

Akhirnya, video sudah siap .. !
Akhirnya, video sudah siap .. !

Sekarang ni tengah upload dalam youtube dan lebih kurang setengah jam baru siap, huhuhu. Jadi, ak...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
 
 
Top