Aku sokong merotan anak adalah jenayah !
Aku sokong merotan anak adalah jenayah !

Serius. Memang aku sokong. Aku penah diberitahu oleh adik kesayang sendiri yang mana dia tertengok s...

Baca lagi »

Kembali ke blog !
Kembali ke blog !

Wah wah wah wah ! Kemain lama aku bersunyi sepian dengan blog ni, ke manakah aku ? Huhuhu. Ada je depan komputer dok syok main ngan kamera, ...

Baca lagi »

Jangan selalu mengeluh, gi buat kerja !
Jangan selalu mengeluh, gi buat kerja !

Hmm. Lain orang lain perangai tapi kita ada pegangan, ada hukum, ada undang2 Islam. Kita saudara ...

Baca lagi »

Momen Aku 2014
Momen Aku 2014

Alhamdulillah dengan kurniaan-Nya. Umur kita makin hari makin tua, haruslah makin sedar yang kita...

Baca lagi »

Air dah mula melimpah !
Air dah mula melimpah !

Alhamdulillah, baru ada elektrik kat rumah. Dapat jugak laa update blog cepat2. Hmm. Kawasan aku ...

Baca lagi »

Produk Apple pertama milik aku !
Produk Apple pertama milik aku !

Hehehe. Bangga ? Dak aihh. Cuma nak kongsi apa yang aku peroleh hasil daripada aku buat video. Wa...

Baca lagi »

Ke manakah aku menghilang ?
Ke manakah aku menghilang ?

Ade je kat rumah, sambil gosok perut, sambil layan citer. Kena pulak time hujan, nasib baik rumah aku tak naik air, belah jiran ada gak yang...

Baca lagi »

Hanya seorang sahaja dibenarkan ?!
Hanya seorang sahaja dibenarkan ?!

Semalam aku pegi mall, beli pakaian untuk adik aku, Mak pun ikut sebab mak nak belanja makan pas ...

Baca lagi »

Tarikh pembayaran BR1M 2015
Tarikh pembayaran BR1M 2015

Sapa yang amik, boleh tengok tarikh ni. Saja aku kongsi dalam blog sebab aku tau ramai yang amik ...

Baca lagi »

Jangan jadi parah macam aku !
Jangan jadi parah macam aku !

Hari ni punya cerita - aku dok rumah aje lepas solat jumaat, buat kerja design sikit sambil dok m...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #81
Wordless Wednesday #81

Baca lagi »

Bertalu-talu orang suruh pm ..
Bertalu-talu orang suruh pm ..

Masih ada lagi ek cenggini, huhu. Kalau kene tipu, baru nak nanges, baru nak menyesal, baru nak ingat dunia dan akhirat. Malam ni aku tengok...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
 
 
Top