ADA IDEA? INGIN BERKONGSI? KLIK SINI

Masalah cinta remaja aku ? Masalah cinta remaja aku ?

Masalah cinta aku ? Masalah cinta remaja masa aku dulu2 remaja ? Hahaha. Teringat woo kisah dulu ya...

Baca lagi »

Buat duit dari rumah, RM1000 sebulan ! Buat duit dari rumah, RM1000 sebulan !

Buat duit dari rumah , siapa rajin dia mampu ! Serius. Bab buat duit dari rumah ni tak susah pun, as...

Baca lagi »

Spontan Khamis jugak lah ! Spontan Khamis jugak lah !

Hahaha. Nah. Spesel punya khas untuk entri spontan khamis yang aku dok tengok ramai rakan blogg...

Baca lagi »

Kenapa tak peka hal sampah ?? Kenapa tak peka hal sampah ??

Boleh tahan menyirap jugak dengan diorang nih, dari dulu lagi weii, huu. Aku tahu tu kerja diorang tu pungut sampah kat tempat yang tong bes...

Baca lagi »

Sila ikhlas dalam berblogwalking .. Sila ikhlas dalam berblogwalking ..

Ni citer lama, dah penah aku sembur secara 'halus' kepada blogger2 yang mudah panas kalo ...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #63 Wordless Wednesday #63

Baca lagi »

Mak suruh aku buang air ?? Mak suruh aku buang air ??

Macam biasa, petang memang takde kerja sangat. Tahap keboringan pun boleh tahan melampau wehh. De...

Baca lagi »

Sila jangan berpromosi dengan aku .. Sila jangan berpromosi dengan aku ..

Kalau bab promosi2 yang dok merempat kat mana2 mall dan ajak aku mai duduk sat untuk ceritakan diora...

Baca lagi »

Sesibuk mana pun kita ... Sesibuk mana pun kita ...

Wajib kena layan cendol buatan mak ! Hee. Perghh ! Sedap wehh sampai aku taruk pulut kaw2 banyak,...

Baca lagi »

" Bercintalah selepas kahwin " " Bercintalah selepas kahwin "

Gitu lah lebih kurang tajuk artikel dalam surat khabar baru2 ni yang aku dok baca, hahaha. Pasal ...

Baca lagi »

Rutin harian aku hari ini #5 Rutin harian aku hari ini #5

Hari ni sungguh istimewa. Amat teristimewa. Berbunga-bunga hati aku nih. Senyum memanjang je kat ...

Baca lagi »

Drama pilihan aku pelik ? Drama pilihan aku pelik ?

Antara citer paling best atau scene yang menarik perhatian aku adalah bukan adegan2 grafik yang b...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top