Hadiah mak dah sampai .. ! Hadiah mak dah sampai .. !

Baru dua sampai, ade banyak lagi nih, dalam 3 macam tu kot, aku pun lupa lupa ingat. Kebanyakan h...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #76 Wordless Wednesday #76

Baca lagi »

Jangan terlalu kemaruk dengan .. Jangan terlalu kemaruk dengan ..

Aku pernah lalui masa aku memang gila maen game, sanggup hadap komputer mula dari subuh merangkak...

Baca lagi »

Masa mencemburui dua kerja aku ! Masa mencemburui dua kerja aku !

Tapi aku tak kisah, ni kira perjalanan aku ke arah nak capai matlamat aku dalam menjadi blogger d...

Baca lagi »

Rambut kena selalu kemas ! Rambut kena selalu kemas !

Ya, aku tahu yg kebanyakan remaja skrg suka buat rambut kurang kemas, sama je ngan aku time waktu...

Baca lagi »

Miskin dan bangang Miskin dan bangang

Aku bukan nak hina orang miskin sebab aku pun miskin jugak, sampai tahap terpaksa makan makanan yg sama sampai berminggu hingga nak muntah. ...

Baca lagi »

" Itu sebab aku jadi blogger " " Itu sebab aku jadi blogger "

Antara sebab aku jadi blogger adalah aku dah makin gila dalam menulis dan jugak nak stay kat ruma...

Baca lagi »

Lagi, hasil menjadi blogger .. Lagi, hasil menjadi blogger ..

Bangga ? Dak aih, sikit pun tak. Jadi, napa aku tunjuk ? Haa. Niat aku bukan laa nak menunjuk2 ya...

Baca lagi »

Tukar minyak hitam adalah wajib ! Tukar minyak hitam adalah wajib !

Kalau tak tukar, hancur laa hang puny enjin motor tak pun kereta. Konfem terus masuk bengkel maca...

Baca lagi »

Antara aksesori kereta yang patut ada Antara aksesori kereta yang patut ada

Bagi yang ada kereta, haruslah korang-korang semua memiliki aksesori kereta yang patut ada ...

Baca lagi »

Cadangan untuk aku tukar .. Cadangan untuk aku tukar ..

Aku bercadang nak tukar template blog ni haa untuk lebih ringan dan tak terlalu kucar kacir macam...

Baca lagi »

Dapat la jugak aku merasa .. Dapat la jugak aku merasa ..

Merasa cam mana bila adik dok harapkan aku, hee. Dulu, walaupun aku sulong, diorang harapkan mak ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top