Kempen pegang anjing ?
Kempen pegang anjing ?

Pegang rimau lagi bes, haha. Yang penting rimau tu jinak, kalau yang jenis nak terkam orang, mema...

Baca lagi »

Tambah lagi setahun !
Tambah lagi setahun !

Yeahh ! Tambah lagi setahun .. Kalau dulu, aku wat blog sebab nak cari duit. Alhamdulillah, mema...

Baca lagi »

Bila aku dah reti berwassap ..
Bila aku dah reti berwassap ..

Disebabkan aku ni seorang yang agak kuno , tak berapa amik hal sangat tang teknologi terkini cam zaman remaja dulu, baru reti guna wassap. I...

Baca lagi »

Asam Laksa Kopitiam, puas hati !
Asam Laksa Kopitiam, puas hati !

Tempat ni keistimewaan terletak pada laksa diorang tapi aku dengan bangga nye order aje ciken ...

Baca lagi »

Rambut panjang biarlah kemas !
Rambut panjang biarlah kemas !

Seperti yang aku tulis, aku ni memang jenis yang jaga kebersihan makanan . Kalau kedai nampak cam...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #78
Wordless Wednesday #78

Baca lagi »

Nak berniaga biar bersih !
Nak berniaga biar bersih !

Fuhh. Melenting jugak laa bila dok dengar ada orang kampung bercerita pasal tuan atau pekerja ked...

Baca lagi »

BR1M 2015, lebih banyah 'khutbah' ?
BR1M 2015, lebih banyah 'khutbah' ?

Hehehe. Tertarik aku dengan status seorang blogger ni. Sebenarnya, aku sendiri baru tau yang BR1M...

Baca lagi »

Tips untuk beli kamera baru
Tips untuk beli kamera baru

Hehehe. Tips untuk beli kamera baru ni bukanlah hebat sangat pun, aku je yang memandai sebab tu c...

Baca lagi »

Dah boleh beli kamera baru ..
Dah boleh beli kamera baru ..

Kamera lama aku masih lagi berfungsi dengan jayanya tapi cacat dah ada sebab kamera tu dah lama b...

Baca lagi »

Perangai pemandu orang kita yang biul !
Perangai pemandu orang kita yang biul !

Fuhh. Boleh tahan menyirap jugak laa ngan dua pemandu nih. Nak aje aku kejar bila buat perangai m...

Baca lagi »

Kuno sangatkah aku ini ?
Kuno sangatkah aku ini ?

Hahaha. Teringat pulak masa kekawan datang beraya umah aku, hmm. Sorang kawan cerita, tengok soda...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
 
 
Top