Dah bertahun aku tak jamah McD Dah bertahun aku tak jamah McD

Dulu, aku ni memang tegar dengan McD. Bukan sebab aku setiap hari dalam pukul 7 pagi pergi McD un...

Baca lagi »

Korang layan Clash of Clans ? Korang layan Clash of Clans ?

Berjaya jugak aku install game clash of clans dalam laptop aku nih, hehehe. Best sikit melayan ga...

Baca lagi »

Bila upah orang yang kita rapat .. Bila upah orang yang kita rapat ..

Hmm. Nak kata rapat tak jugak tapi kalo dalam setahun tu, lebih kurang 300 hari dok tengok muka dia je, hahaha. Aku penah alami benda macam ...

Baca lagi »

Aku pun dah berjangkit dengan ... Aku pun dah berjangkit dengan ...

Clash of Clan ni haa. Adoii. Aku ada tengok rakan blogger dok melayan game ni, tu pun berminggu l...

Baca lagi »

Rupanya, aku yang bersalah ... Rupanya, aku yang bersalah ...

Hampir sejam dok borak ngan operator Yeehhhaaa ! Internet ku dah kembali dengan jayanya, dapat l...

Baca lagi »

Aku dengan TM, 'kamcing' beb ! Aku dengan TM, 'kamcing' beb !

Sekarang, aku duk update blog kat pusat internet berdekatan kat umah, siap amik printscreen deskt...

Baca lagi »

Suruh aku berniaga melalui blog ? Suruh aku berniaga melalui blog ?

Hmm. Aku ada terfikir nak 'berniaga' melalui blog iaitu jual baju custom made dan ada per...

Baca lagi »

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ...

Baca lagi »

Adakah blogger seorang pemikir yang hebat ? Adakah blogger seorang pemikir yang hebat ?

Ya. Aku setuju. Memang blogger ni seorang pemikir yang hebat walaupun tidak setanding dengan para...

Baca lagi »

" Yeahh ! Aku dah timang anak pun " " Yeahh ! Aku dah timang anak pun "

Aku masuk dalam bilik operasi bersalin dan kat situ aku nampak doktor dok buat persiapan mana y...

Baca lagi »

Bila sibuk melanda diri Bila sibuk melanda diri

Sibuk nak maen game, sibuk nak tengok cerita. Fuhh. Sibuk la sangat kan, hahaha. Esok agak sibuk ...

Baca lagi »

Bila aku 'kemaskan' muka .. Bila aku 'kemaskan' muka ..

Antara sebab aku buang misau dengan jambang dan tinggalkan sedikit janggut adalah nak pi jumpa or...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top