Hanya seorang sahaja dibenarkan ?!
Hanya seorang sahaja dibenarkan ?!

Semalam aku pegi mall, beli pakaian untuk adik aku, Mak pun ikut sebab mak nak belanja makan pas ...

Baca lagi »

Tarikh pembayaran BR1M 2015
Tarikh pembayaran BR1M 2015

Sapa yang amik, boleh tengok tarikh ni. Saja aku kongsi dalam blog sebab aku tau ramai yang amik ...

Baca lagi »

Jangan jadi parah macam aku !
Jangan jadi parah macam aku !

Hari ni punya cerita - aku dok rumah aje lepas solat jumaat, buat kerja design sikit sambil dok m...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #81
Wordless Wednesday #81

Baca lagi »

Bertalu-talu orang suruh pm ..
Bertalu-talu orang suruh pm ..

Masih ada lagi ek cenggini, huhu. Kalau kene tipu, baru nak nanges, baru nak menyesal, baru nak ingat dunia dan akhirat. Malam ni aku tengok...

Baca lagi »

Polis makan rasuah makin menjadi-jadi ?
Polis makan rasuah makin menjadi-jadi ?

Dah la baru-baru dah kuar carta sapa paling kuat makan rasuah, la ni kawan aku yang kena. Rasuah ...

Baca lagi »

2 hari tak update blog, ape ke hal bro ?!
2 hari tak update blog, ape ke hal bro ?!

Aku tengah siapkan persiapan iaitu 2 perkara. Salah satu perkara tu adalah aku cuba guna lampu photo...

Baca lagi »

Belajar buat video pulak !
Belajar buat video pulak !

Sibuk aku untuk beberapa hari nih, sampai semalam pun tak sempat nak update blog, letihh woo. Sem...

Baca lagi »

Berjaya buat lampu studio sendiri !
Berjaya buat lampu studio sendiri !

Belom berjaya sepenuhnya lagi, heee. Tapi tetap gak berjaya untuk buat lampu studio sendiri. Haru...

Baca lagi »

Baju This is Kota Bharu
Baju This is Kota Bharu

Malam indah cenggini, aku takda kerja sangat, perut kenyang makan kari ikan tenggiri tadi, layan ...

Baca lagi »

Janga menyesal di kemudian hari
Janga menyesal di kemudian hari

Baca lagi »

Pantas je licin pinggan !
Pantas je licin pinggan !

Pizza. Lama jugak tak jamah makanan Itali nih, apatah lagi makan, hee. Kali ni, beli yang murah-m...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
 
 
Top