Ade hati nak buat entri bab2 cinta ni tapi aku sndiri fail, hahaha. Aku takmo la citer pasal cinta monyet aku sb aku mmg fail nak jage ati pompuan ni, tak reti sngat tapi aku akui skrg ni aku kene blajar jugak sb mane tau jodoh dah dekat tapi diri sndiri ntah ke mana.

Bab ayat2 cinta mmg aku tak reti tapi reti kopi yang org pnye jer, takde ilham sndiri tapi bile dah makin besar, mak pun macam nak bagi green lite jer, aku kene la blajar jugak kan sebab bukan mudah nak jage ati pmpuan, macam ape yg aku lihat skrg ni.

Memang betol sbgai seorang prmpuan kene taat ngan suami tapi suami tu kene la jage hati si isteri, betol tak? Hohoho. Bajet tau la plak tapi tu la ape yang aku duk godek2 lam internet ni. Kalo tegas sgt, runtuh rumah tangga tapi kalo lembut sgt, rosak rumah tangga. Beza? Same2 pikir kan, hehehe.

Wallahu'alam

Catat Ulasan

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top