ADA IDEA? INGIN BERKONGSI? KLIK SINI

2

Baru la aku paham sekarang! 100% paham! Hahaha. Bile nak tulis satu entri untk bg tips atau manfaat kpada orang ramai, mmg amik mase dan aku yang bru nak jinak2 lam entri cam ni, terkial kial woo aku nak tulis entri. Aku update hal2 aku cepat jer, bnyak entri satu ari tapi entri lam blog baru tu, cam tak larat jer nak tulis bnyak2.

Walaupun cam tu, aku berharap dpn sesuai kan diri cepat2, bleh tulis cam aku tulis blog ni, target 3 - 4 entri stiap ari dalam blog baru. Memang dah satu keperluan dah kalo nak up kan blog baru ni, skurang2 nye nak kasi kuar dalam search Google wlaupun bnyak saingan kat luar sana tapi belom cube belom tau kan. Mental dah letih, layan citer lak, haha.

Wallahu'alam

2 komen:

  1. lame dowh, nk pk ayt n ttbhasa yg seswai yg mnarik mnat pmbca utk bca.. hehehe =P

    BalasPadam

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top