30 Juzuk

Assalamu’alaikum wbt. Aku bukak page ni untuk kongsi Al-Quran versi mp3 yang : aku punyer; aku compile; aku upload;untuk dikongsi ngan korang semua 🙂Aku bukan…

Gelagat suami nakal di restoran

Gelagat suami nakal di restoran

Ok, meh bace citer simple aku nak tulis ni, entah best ke tak, terpulang pade korang, hehehe. Aku dapat ilham ni bile duk godek2 lam…

Jangan sampai tahap bodoh..!

Pagi tadi memang aku panas giler ngan customer aku, nak jer aku sound tapi ape kan daya ilmu di dada tak cukup nak berbahas ngan…