Gelagat suami nakal di restoran

Gelagat suami nakal di restoran

Ok, meh bace citer simple aku nak tulis ni, entah best ke tak, terpulang pade korang, hehehe. Aku dapat ilham ni bile duk godek2 lam…

Jangan sampai tahap bodoh..!

Pagi tadi memang aku panas giler ngan customer aku, nak jer aku sound tapi ape kan daya ilmu di dada tak cukup nak berbahas ngan…

Pejam celik pejam celik…

Pejam celik pejam celik…

Dah tak lame dah kite nak menyahut bulan yang mulia ni. Sape tak excited kan nak bertemu 3 bulan ni dan paling best, bulan Ramadan,…