Ok, nak promote pasal serbuk cheese atau jugak serbuk keju atau sos keju atau laen2, adeh, hoho.

Keistimewaan serbuk ni, yang paling fes skali aku letak adalah kesedapan tuh, perghh, mmg sodap, kene plak kalo makan ngan beger, oblong, nuget, fuuhh, terangkat badan ni. Cara masak pun senang jer, letak serbuk dan air panas, kacau smpai kepekatan yang korang nak, kalo aku, pekat cam sos cili kimball, dah superb.

Daripada serbuk farcheese ni, korang bleh buat sos untk pelbagai makanan, ikot selera korang dan kalo ikot aku, cam aku cakap kat atas tu la. Aku penah post dalam blog tp aku tak mention pun aku gune sos cheese a.k.a serbuk farcheese. Antara entri yang aku kongsi :

http://www.paly.my/2013/06/simple-yet-tasty.html

http://www.paly.my/2013/06/alas-perot-yang-sedap.html

http://www.paly.my/2013/06/makan-sebelom-pegi-wat-keje.html

http://www.paly.my/2013/07/komersial-atau-tak-hmm.html

http://www.paly.my/2013/05/makin-aktif-berniaga-online.html

http://www.paly.my/2013/02/dinner-malam-ni-adalah-burger-hahaha.html

Laen istimewa lak – takde pewarna dan bahan tiruan lam serbuk ni, terutama MSG, korang leh search lam google kalo nak tau keburukan benda2 cam ni. Bab kaler kuning-oren tu, kuar dari ekstrak bawang. Oh, 1 lagi, 100% halal, berdaftar ngan JAKIM, no pendaftaran A3407 ^_^

serbuk farcheese

Korang nak beli? Senang jer, ade 3 cara. Sebelom tu, email atau pm fbpage untuk dapatkan no akaun maybank aku dan seterusnye :

  • Hantar nama penoh, alamat umah, nombor fon, bukti pembayaran ke paly_my@yahoo.com
  • Hantar nama penoh, alamat umah, nombor fon, bukti pembayaran ke FBPage Blog Paly
  • Untuk melalui fon, mintak aku pnye no fon melalui email atau fbpage 🙂

Sebarang pertanyaan bleh jer korang tanye melalui entri blog, email, fbpage dan fon bagi yang ade no fon aku. Oh ye, harga? RM25 untk setiap 200g paket, termasuk dengan pos.

Entri berkaitan dengan Serbuk Farcheese boleh tekan sini atau lihat list dibawah :-

1. Ramuan serbuk Farcheese halal ..
(akan diupdate dari semasa ke semasa)