Alhamdulillah, setel gak aku tebar 150 roti canai petang tadi, amik mase dalam 2jam lebih gak baru dapat balik umah. Serius aku cakap, mmg betol2 letih, bukan sebab berdiri lame tapi sebab care aku berdiri mase nak tebar roti, bongkok sikit, abis lenguh belakang ni tapi takpe, berbaloi, hehehe. Ingat nak suh adik aku tolong pijak belakang tapi die pegi lepak umah nenek plak.

Dah setel wat persiapan, tunggu nak tebar jer, hehe

150 roti canai, 1 bungkus ade 5

Setel, time untk kemas plak..

Packing dalam plastik besar, senang nak bagi kat orang yg tempah

Jap2 lagi aku nak tido atau layan internet? Kalo ikotkan hati memang nak layan internet jer tapi kalo ikotkan body aku ni ha, nak jer baring2 atas bantal, haha. Tambah plak esok kene bangun awal sebab adik pmpuan aku balik dr ke el, mak suruh, terpakse la pegi, hahaha. So, tido atau internet?

# Nanti malam ni aku publish entri blog pilihan ­čÖé

Wallahu’alam