Assalamu’alaikum wbt.

Aku bukak page ni untuk kongsi Al-Quran versi mp3 yang :

aku punyer;

aku compile;

aku upload;
untuk dikongsi ngan korang semua ­čÖé
Aku bukan la uploader tegar, so bende2 cam ni memang bagi aku susah dan membosankan. Hahahahaha. Macam mane ler uploader2 tegar buat keje2 cam ni tambah2 untuk video atau movie. Encode, compress and upload. Adoi! Hahaha. Tapi aku penah tengok satu print skrin, laju jer upload cam guna speed download. Hohoho @@!
Ape lagi, jom download al-Quran ni. Ni tutorial.
1 : Download HjSplit ngan WinRAR dulu. Aku bagi winrar yang da full version, key da ade skali.2 : Download semua part mp3 tu. Link kat bawah ni.
versi Sheikh Sa’a Said Al-Ghamidi

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4
versi Sheikh Abdul Rahman as-Sudais

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4
3 : Extract HjSplit ngan WinRAR. Bleh guna window extractor dan masukkan password : gaitzpaly4 : Install WinRAR dan key untuk WinRAR. HjSplit takpe sebab software tu memang dah stand alone.5 : Join ke semua part mp3 tu dengan HjSplit. Pastu extract guna WinRAR, masukkan password : ksger6 : Siap dan boleh dengar di mana2 saja. 
Ok guys, da siap da terang panjang2 dan harap sume berjalan dengan lancar. Mungkin korang pikir agak rumit buat cam ni tapi ada kebaikan jugak. Third-party storage online macam Mediafire ni, da banyak file diorang delete tanpa notis awal. So, aku buat cam ni untuk lamakan sikit jangka hayat file tu.
Kalau ada file yang da kene delete, inform aku. Komen jer kat bawah tu. Aku akan re-upload secepat yang mungkin. ^_^
Sekian.Wallahu’alam.